Warning: A non-numeric value encountered in /home/deb42839/domains/hoveniersbedrijfdlubbers.nl/public_html/templates/as002066/params.php on line 155

Warning: A non-numeric value encountered in /home/deb42839/domains/hoveniersbedrijfdlubbers.nl/public_html/templates/as002066/params.php on line 155

De tuin door Hovenier Lubbers

Ontwerpen van een tuin, lijkt op bouwen en inrichten van een huis. U moet voortdurend allerlei zaken afwegen en dat is niet altijd eenvoudig. Opstellen van een programma van eisen is een goede start. De rest is een kwestie van creativiteit, smaak en budget.

Bel voor een afspraak!

Tel: 06 5158 8840

Wie is Dennis?

Foto van Hovenier Dennis Lubbers

Hallo,

Mijn naam is Dennis Lubbers, ik heb een jong hoveniers bedrijf en woon/werk in de omgeving van Zwolle.

Ik ben mijn bedrijf in 2011 gestart en heb hiervoor mijn opleiding en certificaten behaald en een aantal jaren bij een groter hoveniersbedrijf de nodige ervaring opgedaan.
Graag houd ik me bezig met 3D-tuinontwerp/ tuinaanleg, maar natuurlijk ook het onderhouden van de tuin. Hoewel uw (voor)tuin natuurlijk creatief en origineel moet zijn, kunt u op deze site alvast ideeën opdoen voor uw tuin.
U krijgt een beeld van wat de mogelijkheden zijn en wat ik daarin voor u kan betekenen.

Mocht U geïnteresseerd zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mijn op als u vragen heeft.
Ik zal dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden!

Groet,

Dennis

Transport

Wij regelen de aan/af-voer van al uw tuin materiaal.
De oude bestrating, schutting of beplanting eruit en voeren we ook nog eens af. Ook de nieuwe bestrating, zand/grond, planten, bomen en gras nemen we mee, direct vanaf de fabriek of kweker!

 

Mooie materialen

Wij leveren en gebruiken uitsluiten mooie producten van hoge kwaliteit!

Wij gebruiken mooie planten direct van de kweker, zand direct vanuit de afgraving en  de schuttingen direct vanaf de fabriek. Zo zijn er in veel gevallen geen tussenhandelaren en kunnen we goedkoop de beste en mooiste producten leveren.

 

 

Totaal Pakket!

We leveren een 'totaal pakket' met alles in eigen beheer zonder tussen persoon en heb je altijd direct contact met Dennis Lubbers zelf! Zo doet hij het 3D Ontwerp, Planning, Overleg, Bestellen, Leveren, Aanleggen en onderhoud allemaal zelf!

Dennis komt graag zijn handen vies maken in uw tuin! Interesse? Neem dan snel contact op!